Dakbedekking van EPDM plaats je simpel op jouw dak

Het dak moet stevig zijn bij ieder type gebouw. Uiteraard zorgt het dak ervoor dat je binnen droog en warm kan zitten. Daarom is het extra belangrijk om te zorgen voor een stevig dak op ieder type gebouw. De dakbedekking is hiervoor een handige optie. Dakbedekking kan je laten plaatsen van verschillende soorten materialen. De dakbedekking van EPDM is hierbij een handige optie die je goed kan gebruiken. Een dak met de bedekking van EPDM zal niet alleen stevig zijn, maar ook genoeg andere voordelen met zich meebrengen. Daarom is het aan te raden om op ieder plat dak te kiezen voor de dakbedekking van EPDM. Zo kan je de EPDM bijvoorbeeld plaatsen op een garage, op de woning of op het dak van de schuur. 

 

Dakbedekking

De dakbedekking van EPDM zal voor een lange tijd meegaan op het dak. Vaak is dit tot wel vijftig jaar. Dat is uiteraard een lange periode, waardoor je kiest voor een duurzame vorm van dakbedekking. Daarnaast zal je op dit type dakbedekking een garantie krijgen van vijftien jaar. Hierdoor weet je dus zeker dat je voor een lange tijd kan genieten van deze kwalitatieve dakbedekking. Toch heeft de dakbedekking nog veel meer voordelen. Zo zal de dakbedekking bijvoorbeeld relatief dun zijn. De dikte is slechts een millimeter of 1,30 millimeter. Ondanks de dunne laag beschermd deze dakbedekking jouw dak op de ideale manier. Doordat de bedekking niet te dik is, zal het gewicht ook meevallen. Hierdoor kan je de dakbedekking op een simpele wijze laten plaatsen. Ook kan je kiezen voor deze dakbedekking als ondergrond voor een dakterras of een balkon en is het materiaal van EPDM gewoon handig te recyclen. 

 

EPDM 

De EPDM biedt jouw dak dus veel verschillende voordelen aan. Daarnaast is het goed om te weten dat het onderhoud van de dakbedekking simpel te regelen is. Bovendien zal je met de dakbedekking een laag kunnen plaatsen op veel verschillende soorten onderlagen. Dat komt ook mede door de handige EPDM lijm die je zal gebruiken voor de plaatsing van de bedekking. Deze lijm is op veel soorten materialen te plaatsen. Zo kan je dus kiezen voor een houten of metalen onderlaag waar de dakbedekking van EPDM op bevestigd kan worden. Hierdoor ga je dus voor een stevig dak met EPDM dakbedekking. Wanneer er nog kleinere gaten en kieren overblijven kan je kiezen voor de EPDM kit om dit op een strakke manier op te vullen bij jouw eigen dak.

Geef een reactie