Een badkamerspiegel met verlichting voegt echt iets toe!

Je kunt nog zo'n mooie badkamer hebben, als je geen badkamerspiegel met verlichting hebt dan blijft het toch een beetje behelpen. Zeker wanneer net onder de douche uitkomt of wanneer je, nog zonder je lenzen in probeert je make up te doen is een badkamerspiegel met verlichting een must have. Een badkamerspiegel met verlichting hoeft helemaal niet duur te zijn, kijk maar eens op de site. Je ziet al een badkamerspiegel met verlichting voor iets meer dan € 100,00. Daar heb je jarenlang plezier van! Wil je een bijzondere badkamerspiegel met verlichting dan betaal je wel iets meer, maar hé, het is een investering waar je veel plezier van zult hebben.

Heb jij al een badkamerspiegel met verlichting?

Dan weet je dat je nooit meer iets anders wilt. Door de badkamerspiegel met verlichting kun je er ook voor kiezen om, bijvoorbeeld bij een nachtelijk toiletbezoek, het grote licht in de badkamer uit te laten en alleen de verlichting van de badkamerspiegel met verlichting aan te doen. Je ziet dan wel wat je doet, maar hebt niet het gevoel dat je bruut uit je slaap wordt gerukt. Kies je voor zo'n luxe badkamerspiegel? Dan wil je nooit meer iets anders!

Hoe zit het met de opbergruimte in jouw badkamer?

Ook als je maar een klein hokje als badkamer hebt, is het wel fijn als je er wat spullen kunt opbergen. De nieuwe tubes tandpasta en je voorraadje maandverband en tampons, bijvoorbeeld. Je kunt dan kiezen voor een kleiner badkamermeubel. Bijvoorbeeld alleen een kastje voor onder de wastafel. Heb je meer ruimte en wil je, behalve je tandpasta ook je schoonmaakmiddelen en je handdoeken netjes opbergen in de badkamer? Dan kun je kiezen voor een wat grotere kast. Je hebt dan alles voor de badkamer altijd bij de hand en je hoeft je partner of kinderen niet meer te voorzien van handdoeken als zij druipnat onder de douche vandaan komen.

Maak de badkamer net wat mooier

Dat kun je doen door mooie accessoires en nieuwe handdoeken en een badmat neer te leggen. Het zijn maar kleine dingen, maar ze kunnen een groot verschil maken. Kies de accessoires allemaal uit dezelfde serie. Zo zorg je voor eenheid. Ook de nieuwe handdoeken kies je allemaal van dezelfde kleur. Dat is ook met het wassen een stuk gemakkelijker. Heb je nog en douchegordijn? Dan is het misschien een idee om eens te kijken naar de mogelijkheden van een douchecabine. Dit geeft direct een gevoel van luxe en dat douchegordijn kan dan, eindelijk, weg.

Geef een reactie